Käytä automaattista tallennusta ja automaattista täyttöä

Tallenna tiedot automaattisesti

Kun vierailet verkkosivustoilla ja syötät käyttäjätunnuksia, salasanoja, pankkikortin tietoja tai osoitteita verkkolomakkeisiin, Kaspersky Password Manager pyytää sinua lisäämään ne säilöön.

Kirjaudu sisään verkkosivustoihin

Kun käyt verkkosivustolla, Kaspersky Password Manager etsii kyseiselle verkkosivustolle tallentamasi tilit. Hakutulosten ja nykyisten asetusten perusteella Kaspersky Password Manager joko kirjaa sinut sisään, kysyy käytettävää tiliä tai ehdottaa uuden tilin luomista:

Huomaa: Säilön on oltava auki, jotta selainlaajennus toimii.

Jos olet ottanut automaattisen kirjautumisen käyttöön ja valinnut verkkosivuston oletustilin, Kaspersky Password Manager kirjaa sinut automaattisesti sisään oletustiliä käyttämällä.

Huomaa: Kaspersky Password Manager ei voi kirjata sinua sisään automaattisesti, jos verkkosivusto käyttää CAPTCHA-ominaisuutta.

Verkkosivuston automaattinen avaaminen ja siihen sisäänkirjautuminen sovelluksen pääikkunasta

Kirjautuminen verkkosivustolle Safari-laajennuksen avulla

Kirjautuminen verkkosivustolle Firefox- tai Chrome-laajennuksen avulla

Täytä automaattisesti osoitteet ja pankkikortin tiedot

Kun teet ostoksia verkossa, Kaspersky Password Manager hakee säilöstä pankkikortit ja osoitteet täyttääkseen toimitus- ja maksukentät. Jos säilö sisältää sopivat merkinnät, Kaspersky Password Manager pyytää sinua valitsemaan osoitteen tai pankkikortin, jota haluat käyttää verkkolomakkeessa.

Voit poistaa käytöstä automaattisen tallennuksen ja automaattisen täytön, jos et halua Kaspersky Password Managerin täyttävän verkkolomakkeita puolestasi.

Katso myös

Asenna selainlaajennukset

Lisää merkintöjä säilöön

Kaspersky Password Manager -laajennus